Rechte tanden

Een revolutie in smiletechniek

Smile Boutique maakt het hebben van rechte tanden en een prachtige glimlach makkelijker dan ooit.

Jouw glimlach, jouw manier

met de onzichtbare aligners van Invisalign

Your smile, our pleasure.

Comfortabel

Uitneembaar

Onzichtbaar

De onzichtbare aligners van Invisalign zijn gemaakt voor ongekend draagcomfort, op elk gewenst moment uitneembaar en volledig doorzichtig.

De gecertificeerde tandartsen van Smile Boutique Rotterdam maken gebruik van de revolutionaire Invisalign aligner technologie om er samen met jou voor te zorgen dat je in een mum van tijd kan genieten van een recht gebit en een prachtige nieuwe glimlach.

rechtetanden2

Zij gingen u voor

Smile Boutique reviews

Desiree Stokkerman
Lees verder
"Super kundige mensen die mij goed hebben geadviseerd en geholpen! Ik ben enorm blij met het resultaat!!"
Dirkjan Kalkman
Lees verder
"Super tevreden met de door Eva gezette facings. Snel, pijnvrij en zeer vakkundig!"
Alina De Wolf
Lees verder
"Eigenlijk wou ik met zo min mogelijk schade voor mijn tanden het beste resultaat krijgen. En dat heb ik zeker bij Smile Boutique gekregen."
Robin Harreman
Lees verder
"Heb gelijk mijn oude tandarts ingeruild voor deze, werd vriendelijk geholpen en zijn zeer secure:)."
Colin Voorbij
Lees verder
"Zeer tevreden en blij met mijn facings!"

Een revolutie in smiletechniek

Geavanceerde technologie

Met de gepantenteerde software van de Invisalign wordt jouw gebit volledig in kaart gebracht voor jouw maatwerk aligners. 

Powered by A.I.

Dankzij de geavanceerde articifiële intelligentie en smart learning technolgie weet je precies hoe je toekomstige smile eruit komt te zien. 

Ongekend draagcomfort

Ultiem draaggemak en comfort dankzij de innovatieve aligners gemaakt van het gepanteerde SmartTrack Invisalign composiet.

Geavceerde 3D scantechnologie

Met de gepantenteerde technologie van de Itero 3D scanner wordt jouw gebit volledig in kaart gebracht voor jouw maatwerk aligners. 

Powered by A.I.

Dankzij de geavanceerde articifiële intelligentie en smart learning technolgie weet je precies hoe je toekomstige smile eruit komt te zien. 

rechtetanden10

Ongekend draagcomfort

Ultiem draaggemak en comfort dankzij de innovatieve aligners gemaakt van het gepanteerde SmartTrack Invisalign composiet.

Toe aan je nieuwe glimlach?

Neem contact met ons op voor een afspraak

adult-upper-onwhite-rt5-hr1

Transformeer je glimlach

met het drie-stappenplan van Smile Boutique Rotterdam

1. Zien is geloven

Tijdens de intake brengt de gecertificeerde tandarts de mondsituatie volledig in kaart en genereert met de geavanceerde software een exact beeld van het eindresultaat. Zo weet je vooraf precies hoe je glimlach er achteraf uit komt te zien.

Aan de hand van de Outcome simulator maken onze  mondzorgprofessionals een gedetailleerd behandelplan waarin exact staat hoelang je de speciale aligners moet dragen en wanneer je terug dient te komen voor evaluatie en controle. 

1547632989-CA_INVI_D2_A_IntProduct_0070_rt1_HR_1280
rechtetanden11

2. Dragen is maken

In tegenstelling tot de traditionele beugel zijn de speciale doorzichtige aligners uitneembaar waar en wanneer jii wilt, en omdat de aligners speciaal op maat zijn gemaakt ervaar je relatief weinig last. Zo kun je bijvoorbeeld altijd ongestoord blijven genieten van je maaltijden of je tanden poetsen zonder rekening te hoeven houden met een beugel. 

Tijdens je traject zal de mondzorgspecialist je progressie nauwgezet in de gaten houden en je helpen bij het volgen van je behandelplan. Verandering in het gebit is al na een paar weken zichtbaar en een behandeltraject kan, afhankelijk van je mondsituatie, in nog geen zes maanden zijn afgerond.

3. Hebben is houden

Nu je een prachtig nieuwe glimlach hebt wil je deze natuurlijk behouden. In de loop van de tijd kunnen de tanden weer gaan schuiven. Om de tanden in positie te houden is er het speciale Vivera bitje, op maakt gemaakt voor jouw nieuwe gebit. 

Het speciale bitje is bedoeld om ’s nachts te worden gedragen, waardoor je overdag onverstoord kan blijven genieten van je smile.

Rechtetanden5 - Copy

Een prachtig rechte glimlach

Onze gecertificeerde tandartsen staan voor je klaar

De expertise van onze gecertificeerde tandartsen in combinatie met de revolutionaire technologie van Invisalign zorgen samen voor je prachtige nieuwe glimlach.

Smile Boutique staat je tijdens het gehele traject nauw bij met een op jouw afgestemd individueel behandelplan, regelmatige evaluatiemomenten en patiëntvriendelijke stap-voor-stap begeleiding die rekening houdt met je persoonlijke wensen en omstandigheden. 

F.A.Q.

Vul het contactformulier in op de website of neem telefonisch contact met ons op voor een smile consult bij Smile Boutique. Een van onze gecertificeerde Invisalign tandartsen zal samen met jouw je wensen doornemen en een afspraak inplannen.

Ja. Een consult duurt ongeveer 30 minuten en bedraagt €78,42. Tijdens dat consult wordt er een 3D scan van je gebit gemaakt met de iTero Element 5D digitale scanner. U krijgt een volledige 3D weergave van uw gebit en tandvlees te zien, waarna we direct  het eindresultaat van een Invisalign behandelingtraject kunnen laten zien. Je krijgt een begroting en een tijdspad voor het volledige Invisalign behandelplan. 

Nee, een Smile Consult is niet bindend. Pas wanneer je een akkoord geeft gaan we aan de slag met de Invisalign behandeling.

Dat varieert per persoon, maar reken gemiddeld op 12 maanden.

Om de exacte kosten te kunnen bepalen dient er eerst een Smile Consult plaats te vinden, alleen dan kunnen wij jouw een overzicht geven van het totale bedrag. Ook kunnen we op verzoek uitzoeken of er een vergoeding kan plaatsvinden vanuit je verzekering.

Je kan de behandeling in delen betalen. De exacte opsplitsing van de kosten worden met je besproken tijdens het Smile Consult.

De behandeling met Invisalign aligners kan in de eerste periode een gevoel van lichte druk geven. Dit ontstaat doordat de de tanden heel voorzichtig en geleidelijk in de gewenste stand worden gezet.

Aligners dienen zoveel mogelijk gedragen te worden. Tijdens het tandenpoetsen en tijdens het eten of drinken worden de aligners uitgedaan. Hoe langer u de aligners per dag draagt, hoe sneller het gewenste resultaat wordt bereikt.

Ja, je tanden bleken kan ook gedurende het invisalign behandeltraject.

Onze Invisalign behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde tandartsen met een extra Invisalign Go certificaat.

Wanneer de tanden en kiezen recht staan, levert dat u een hogere mondgezondheid op, een mooiere lach en vaak wittere tanden. Bij een recht gebit blijft er minder aanslag, tandplak & tandsteen achter als gevolg van bijvoorbeeld koffie, thee of roken. Hierdoor wordt de kans op gaatjes of een tandvleesontseking een stuk lager. Hierbij blijft een goede dagelijkse mondverzorging natuurlijk een voorwaarde.

Afhankelijk van jouw specifieke mondsituatie is dat 1 keer per 6 tot 8 weken voor controle en evaluatie. 

Maak direct een afspraak